CERTIFICIRANI ZA SKRB O STARIJIMA I NEMOĆNIMA 

Naš Dom posluje u skladu s dozvolom Ministarstva zdravstva, Ministarstva socijalne skrbi te je ponosni nositelj HACCP certifikata.

Rezerviraj mjesto!
0
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0
SMJEŠTAJNI KAPACITET
0
DJELATNIKA
0
GODINA POSTOJANJA

VIŠE O DOMU

Naš tim djelatnika čine 13 iskusnih medicinskih sestara i njegovateljica, čistačice, pomoćno osoblje i kuharice. Radimo sa starijim osoba već duži niz godina, a uskoro imamo i 20-godišnju obljetnicu postojanja.

Ponosimo se iskustvom u brizi za starije osobe te nam to izrazito pomaže kod asimilacije korisnika, uvida u njihovo emotivno stanje i zbližavanje s okolinom.

Svaka soba je u potpunosti opremljena svim sadržajem – televizor, ormari, noćni ormarić, medicinski krevet, sustav grijanja i hlađenja, balkon, sustav za pozivanje medicinske sestre. Naši korisnici su smješteni u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama uz 24-satnu medicinsku skrb. 

U našem domu su druženja uobičajena rutina korisnika jer se na svakom katu nalaze dnevni boravci uz veliki dvorišni prostor za zajednička druženja.

VIŠE O USLUGAMA

LOKACIJA

Dom za starije i nemoćne osobe “NAŠ DOM” smješten je na dvije lokacije, od kojih je jedna u užoj okolici grada Bjelovara ( Daruvarska 85, Bjelovar ) u smjeru prema Daruvaru što osigurava ugodne uvjete za korisnike, mirno okruženje i svjež zrak.

Druga lokacija je u blizini centra grada Bjelovara ( Vukovarska 1, Bjelovar ) svega kilometar od bolnice i 5 minuta od užeg centra grada ( parka ).

U blizini doma se nalaze trgovački centri do kojih je put pristupačan osobama sa invaliditetom.

  • MIRNO OKRUŽENJE

  • 5 MINUTA OD CENTRA GRADA I DOMA ZDRAVLJA

  • 500 METARA OD DOMA TRGOVAČKI CENTRI I POPRATNI SADRŽAJI

KAKO DO NAS?